cathrinelund.com

cathrinelund.com © 2010 |design by cecilie jensen

HJEM
HEALING
BABYMASSASJE
HOMEOPATI
PRISER/KURS
CATHRINE LUND
KONTAKT
LINKER

 

H

 

HOMEOPATI HEALING BABYMASSASJE

HEALING

Healing er en helhetlig behandlingsmetode

Healing betyr å hele, helbrede. Det er en helhetlig behandlingsform som har vært brukt i lang tid. Ved hjelp av berøring (håndspåleggelse), energibalansering eller spirituelle metoder vil det kunne være til hjelp på fysiske, psykiske, sjelelige, åndelige plan. Healeren har naturlige evner som kan videreutvikles og styrkes. Behandlingen skjer i rene energier og i kjærlighetens kraft.

 

Vi mennesker har en fysisk kropp og et energifelt som ligger rundt og i oss. Energifeltet er knyttet til tanker, følelser, bevissthet. Det kan ligne nervesystemet, men det er usynlig. Energifeltet er også vitalt og gir energi til kroppen og cellene våre. Når vi føler oss sterke og friske flyter energien i oss. Når det er ubalanse i energien vår kan vi få fysiske, psykiske, sjelelige plager. En healer vil kunne kjenne energien i kroppen og kan hjelpe til å få energien i mer balanse igjen. Dette gjøres ved hjelp av ulike healing metoder.

 

Hvem har behov for healing:

Det er mange ulike mennesker som kan ha behov og kan få effekt av healing. Noen kan ha akutte eller kroniske fysiske plager. Det kan også være mennesker som har psykiske, mentale plager. Andre kan ha behov for å få mer energi, livskraft. Noen kan ha ønske om å bare slappe av og få påfyll uten å ha noen spesielle plager. Healing er en skånsom behandlingsform som kan være en god måte å behandle barn på. 

 

Hvordan foregår behandlingen:
Slik jeg ser det er hvert enkelt menneske unikt. Alle som kommer vil få en særegen behandling. Her beskriver jeg en generell måte å jobbe med healing på Jeg starter med en samtale for å få innblikk i livsituasjon, plager, eventuelt medisiner, annet som er viktig i livet ditt.
Jeg forteller litt om forløpet og om min bakgrunn. Deretter legger du deg på benken. Jeg setter på  rolig musikk og vi kan begynne behandlingen. Jeg jobber mye med å forholde meg til hva kroppen din uttrykker. Jeg jobber både med fysisk berøring og med kroppens energier.  Behandlingen avsluttes med en samtale.

Jeg setter av 1 ½ time slik at vi får god tid til det vi skal jobbe med.

 

Forskning

Ved NAFKAM og NOU finnes det forskning om healing.

NOU 1998-21 sier Aarbakkeutvalget ”at det finnes flere studier som viser signifikant effekt av såvel fjernhealing som healing ved berøring av ulike tilstander”

Det anbefales å lese ”Healing research” av Dr. Daniel Benor

 

Mine evner

Du kan lese mer om meg på siden Cathrine Lund.

Litt kort- Jeg har medfødte evner som klarsynt healer. Jeg begynte å bruke evnene mine aktivt i 2004. Jeg har tatt fler kurs i holistisk healing og  medial healing. Jeg har jevnlig kontakt med min mentor og er i stadig utvikling som utøvende healer. Jeg har godkjent kurs i etikk og kommunikasjon. Jeg er godkjent medlem av Det Norske Healerforbund www.healing.no. Jeg er registrert i utøverregisteret for alternativ behandlere i Brønnøysund registrene.