cathrinelund.com

cathrinelund.com © 2010 |design by cecilie jensen

HJEM
HEALING
BABYMASSASJE
HOMEOPATI
PRISER/KURS
CATHRINE LUND
KONTAKT
LINKER

 

H

HOMEOPATI

Klassisk homeopati baserer seg på behandlingsprinsipper fra oldtiden. Det ble gjenoppdaget av legen og farmaseuten Samuel Hahneman for ca 200 år siden. Metoden ser på mennesket som en helhet og er opptatt av individuell behandling. Homeopati styrker kroppen både fysisk og psykisk. Homeopatisk medisin stimulerer immunforsvar og kroppens egen evne til å helbrede seg selv. Medisinene er laget fra plante- dyre- og mineralriket. Ved riktig bruk er homeopati uten bivirkninger. Medisinen er miljøvennlig og er rimelige i pris.
De fås kjøpt på apotek.

Årsak?
Jeg vil ved hjelp av en samtale prøve å finne årsaker til dine plager. Blandt annet kan miljømessige faktorer, indre påkjenninger, arvelig disposisjon, psykiske faktorer påvirke deg. En lidelse kan uttrykke seg på ulike måter. Ettersom jeg behandler individuelt vil 2 personer som har samme lidelse kunne få ulike medisiner. Jeg tenker og behandler helhetlig. Mange uttrykker at ikke bare tilstanden de kom for blir bedre men også at energi, humør, overskudd blir bedre.


Selve behandlingen
Behandlingen er basert på en førstegangs konsultasjon på mellom 1-1 ½ time. Under denne tiden vil jeg vite så mye som mulig om din tilstand men også om eventuelt annet som er av betydning for deg. Det er du som kjenner deg selv best. Dine opplevelser, observasjoner og tilbakemeldinger er viktige for meg som homeopat.

Opplysningene blir brukt til å finne frem til den medisinen som gjør at ditt immunforsvar styrkes.

Forebygging
Homeopati kan forebygge plagene dine slik at de ikke så lett kommer tilbake og heller ikke at symptomene er så kraftige. Homeopati kan gjøre noe med årsaken til tilstanden din og tar hensyn til helheten. Kommer plagene tilbake igjen ta kontakt. Homeopati virker både på akutte og kroniske plager.

I følge lov om alternativ behandling av sykdom med forskrifter og retningslinjer har jeg desverre ikke lov å informere om spesifikke tilstander jeg har positiv erfaring med. Jeg kan ikke si noe om resultater av behandling av spesifikke tilstander som: ørebetennelse, halsbetennelse, bihulebetennelse, astma, pollenallergi, mingrene, hodepine,senebetennelse osv

Svangerskap/fødsel/barsel
Homeopati kan hjelpe til å redusere plager under svangerskapet. For eksempel kvalme, trøtthet, psykiske svingninger, bekkenbunnsplager. Etter fødselen kan homeopati hjelpe for blant annet psykiske plager, brystbetennelser, kolikk osv.
Jeg holder kurs i babymassasje se mer om dette under "babymassasje” og på
www.babymassasje.com

Ønsker du mer informason om homeopati og om forskning, se www.nhl.no

                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cathrinelund.com © 2010 |design by cecilie jensen

 

HOMEOPATI HEALING BABYMASSASJE